+46 8 410 228 88

Hemnets initiativ Guldhemmet är avgjort – galan som hyllar framstående insatser av fastighetsmäklare och bostadsutvecklare från året som gått. Det blev en glittrande galakväll i anrika Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm. Galan som samlade och hyllade de mest framträdande personerna i den svenska bostads­branschen och allra mest personlig var Håkan Sköld från Malmö som knep titeln, Årets Mäklarpersonlighet.
Vinklad Bostad ringde upp en glad Håkan för en kommentar.

Hur känns det att bli hedrad som Årets mäklarpersonlighet?

Helt fantastiskt, men det tog ett tag innan det sjönk in. Det blev en härlig kväll på Vinterträdgården i sällskap med mina underbara kollegor.


Målinriktad,
Ödmjuk och Kreativ

Varför är du bäst?

Nu 1 mars har jag varit mäklare i 40 år. Under alla år har jag jobbat efter samma tre ledord. Målinriktad, ödmjuk och kreativ. Inställningen har format mig till den person jag är idag.

Årets Mäklarpersonlighet premierar mäklare runt om i landet för att hen genom sin ”vinnande attityd, positiva energi och sitt stora engagemang för sina kunder är en stolthet för sin firma och sina kollegor”.

I nomineringen heter det bland annat: ”I varje möte med nya människor ger han sina personliga råd där han alltid tänker på kunden i fråga. Det kan vara en ung änka som inte vill sälja sitt stora hus eller en nyskilt par med småbarn.
Han kommer alltid med kloka råd till personerna i fråga. Om alla hade lyssnat på hans råd hade världen sett väldigt mycket bättre ut…

Vill du bli personlig med Håkan och hans team så finner du dem på Håkans Sköld Fastighetsbyrå via denna länk >>>

Share This