+46 8 410 228 88

Ett axplock från Sveriges största sajt för bostadsnyheter

…lanseras inom kort

Med lite is i magen går det utmärkt att odla på vintern

Med lite is i magen går det utmärkt att odla på vintern
Så på våren, skörda på sommaren, riv bort allt och städa rent på hösten och börja om nästa vår. Så ser odlingsåret ut för många – men inte för Sara Bäckmo som driver Skillnadens trädgård i Småland.

AI-högtalare ökar mest när våra bostäder blir smartare

Våra bostäder blir allt intelligentare och försäljningen av smarta hemmet-prylar väntas växa med 31 procent i år och totalt väntas det säljas 643,9 miljoner enheter. Detta enligt analysföretaget IDC som nu börjat mäta det här segmentet.

Bostadsrättspriserna har ökat med över 80 procent

Det pratas mycket om pressade priser, men det gäller att ha perspektiv: De senaste tio åren har villapriserna ökat med 54 procent, sett till hela landet. Bostadsrättspriserna har i sin tur ökat med i genomsnitt 82 procent, visar siffror statistik från Svensk Mäklarstatistik.

Ny lag öppnar för fler kameror i källare och förråd

Ovälkomna gäster i gemensamma utrymmen som garage eller trappuppgångar har länge varit ett problem för många av landets bostadsrättsägare. Den rödgröna regeringen har nyligen röstat igenom en ny, uppdaterad lag som ger utökade möjligheter till kamerabevakning – en lag som kan komma att påverka många av landets bostadsrättsägare.

Fem möbler som satte IKEA på designkartan

Gillis löv startade revolutionen med möbler levererade i tunna paket När designen Gills Lundgren inte fick in bordet han ritat i bilen tog han helt sonika en såg och kapade av dem och lade dem vid sidan. Ingvar Kamprad gillade tilltaget och enligt legenden var det...

Varannan vill använda sin smartphone som nyckel

51 procent av svenskarna uppger att deras vardag skulle bli enklare om de fick möjligheten att använda en smartphone som nyckel till hemmet. Det visar en färsk undersökning på temat “Framtidens urbana liv”*.

Mycket återstår när den första höstmånaden är här

Den meteorologiska hösten börjar när medeltemperaturen sjunker under +10. Där är vi nu eller snart. Betyder det att det är slut på trädgårdssäsongen?
Inte om vi läser tipsen på Odla.nu: Nej, nu är det dags att köpa in lökar.

RIKTIG KUNDNÄRVARO BÖRJAR HÄR

Du behöver bara nå oss för att nå alla Dina kunder. Hör av Dig redan idag.

KONTAKT

 

I COPY YOU/
Crosstown Production
Box 22005
104 22 Stockholm
+46 8 410 228 88
info (at) icopyyou.se

SE VIDEON

Share This