+46 8 410 228 88

riktad starksång

ICY 
Annons

För dig som vill nå en målgrupp med något särskilt viktigt finns ICY ANNONS. Med traditionella annonser eller med våra specialitet Advertorials och Native blir ditt budskap tydligt och placerad i rätt sammanhang.

DET RÄCKER INTE MED REKLAM

Det räcker inte heller bara med reklam. Reklamtröttheten är ett exempel på hur vi reagerar på irrelevanta budskap och ”sälj” som trycks ut till oss. Drömmarna kräver mer. Det gäller att möta människor i deras verkliga intressen och varsamt föra dem fram till ett köpbeslut.

annonser

Visst finns det fördelar med traditionella annonser fortfarande. Displayannonsering är ofta en viktig del i en kedja av kampanjinsatser. Konvertering och köp kan mycket väl ske via andra format men den klassiska annonsen bygger upp sug.

l

advertorials

Advertorials har fördelen att en annonsör kan lägga ut texten mer omfattande. Även utan annonsmärkning brukar det vara uppenbart vad som sälj eller erbjuds. 

k

native

Med Native tar man advertorials ett steg ytterligare. Textens utformning och känsla är i än större omfattning i linje med i vilket medie det publiceras i. Inte så konstigt då vi hjälper till att skriva dem. Native brukar hållas mer informerande och inspirerande med mindre sälj. Mer engagemang brukar vara resultatet.

RIKTIG KUNDNÄRVARO BÖRJAR HÄR

Du behöver bara nå oss för att nå alla Dina kunder. Hör av Dig redan idag.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KONTAKT

 

I COPY YOU/
Crosstown Production
Norr Mälarstrand 16
112 20 Stockholm
+46 8 410 228 88
info (at) icopyyou.se

SE VIDEON

Share This