+46 8 410 228 88

Redaktör på plats

ICY
social media

Det räcker inte att annonsera en gång i veckan. Eller att skicka in en pressrelease till tidningen en gång per år. Allt fler inser att sociala medier kräver ständig handpåläggning – en redaktör som uppdaterar sidan kontinuerligt.

SOCIALA MEDIER KRÄVER EN REDAKTÖR

Valet är inte om – utan vem som gör jobbet. Med vårt paket för SOCIALA MEDIER så är du närvarande i de viktigaste sociala mediekanalerna (Facebook, Instagram, Twitter och LinkedIn) och morgondagens. Du är där med innehåll som faktiskt kan attrahera följarna och som är specialanpassat för respektive kanal.

v

PR

Arbeta med PR är ofta en kostnadseffektiv syssla , men det kräver tid. Framför allt så krävs det hela tiden innehåll med relevans för att fylla kanalen. Det är här kopplingen mellan ICY SOCIAL och ICY NYHETSSIDA verkligen kommer till sin rätt.

Engagemang

Sociala medier bygger på engagemang. Det är därför det finns så många olika plattformar. Vissa har mer fokus på bilder medans andra på text. Det gäller att engagera på mottagarens villkor.

z

Kommunikation x 2

Sociala medier är ingen reklamkanal, det är en kanal där man skall vara social. Återigen är kopplingen till ICY NYHETSSIDA en bra grund för att visa vad du gillar –  tom på ett personlig plan.

RIKTIG KUNDNÄRVARO BÖRJAR HÄR

Du behöver bara nå oss för att nå alla Dina kunder. Hör av Dig redan idag.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KONTAKT

 

I COPY YOU/
Crosstown Production
Norr Mälarstrand 16
112 20 Stockholm
+46 8 410 228 88
info (at) icopyyou.se

SE VIDEON

Share This