+46 8 410 228 88
PROFEsSIONELLT INNEHÅLL

ICY
NYHETSBREV

ICY NYHETSBREV – är en prenumerationstjänst på professionellt utförda och journalistiskt skrivna nyhetsbrev distribuerade till Dina kunder. Allt är paketerat och klart till en bråkdel av kostnaden för ett traditionellt nyhetsbrev.

våra brev

DET ÄR JÄTTEKUL om Du som kund gillar vad vi skriver, med det är ännu viktigare att din kund tycker det vi gör är bra. Kommunikation sker alltid på mottagarens villkor. Ibland blir man lite överentusiastisk och bombarderar sin kund med allt nytt fint som händer på företaget.

Vi är filtret som gör att din kund inte tröttnar utan uppskattar när det kommer brev från dig.

MOTOR

MOTORBREVEN ÄR TILL FÖR för Dig som säljer, bilar, båtar, motorcyklar och alla tillbehör därtill. Vissa av breven är riktade till företag som säljer till andra företag. Andra är till dig som säljer till privatpersoner. Klicka in på breven nedan för att se vilket som passar ditt företag bäst.

EXEMPEL PÅ ETT MOTORBREV >>>

BYGG

BYGGBREVEN ÄR GJORDA för dig som bedriver bygghandel. Du säljer spik och brädor till privatkunder eller proffs eller kanske till både och. Lugn – vi har skapat särskilda brev för att passa båda gruppernas behov. Lite mer information till proffsen och lite mer inspiration för amatören. Det viktiga är att hålla upp medvetandet för just din butik. Väl inne i butiken är det du som tar över försäljningen. Och Du vet ju hur mycket en kund är värd…

Exempel på ett BYGGBREV >>>

kameleont

DJUR

DJURBREVEN ÄR TILL FÖR för Dig som har djuren som bästa vän. Din butik säljer allt från Apa till Ödla. Tyvärr går många kunder till stormarknaden för att köpa spån och andra förbrukningsvaror. När Du ser till djuren i butiken, ser vi till att kunderna kommer dit.

Exempel på ett DJURBREV >>>

RESTAURANG & CAFÉ

LUNCHNEWS ÄR ETT SPECIALBREV för Dig som driver restaurang eller café och har en matsedel som du vill skicka till dina återkommande kunder. Med lunchnews bjuder du även dem på kul och inspirerande artiklar om mattrender, vin och matresor.

Exempel på ett RESTAURANGBREV >>>

MODE

MODEBREVEN ÄR TILL FÖR DIG som brinner för kläder, väskor, accessoarer, skor, glasögon och allt annat som har med hur vi ser ut när vi går runt på stan. Vårt mål är att få Dina kunder att komma in till Din butik ytterligare en gång i månaden.
Allt levererat med de senaste trenderna och dina kampanjer förstås.

Se ett exempel på ett MODEBREV >>>

BOSTAD

BOSTADSBREVEN ÄR TILL FÖR DIG som jobbar med allt som rör våra hem.

INREDNINGSBREVEN är anpassat för dig som har en butik som säljer möbler, inredning, lampor och mycket annat som vi har i våra hem. Vi hjälper dig att regelbundet ”prata” med dina trogna kunder och vårt mål är att de oftare skall besöka just din affär. Väl där är Du bästa säljaren i världen.

DIN BOSTAD är ett specialbrev särskilt framtaget åt dig som är mäklare och ansvarar för ett kontor. Brevet hjälper dig att på ett professionellt och balanserat sätt kommunicera med tidigare och potentiella kunder.

HÄLSA

HÄLSOBREVEN ÄR TILL FÖR DIG som tar hand om andra. Du masserar, gör naglar och hår fint. Nu tar vi hand om Dig. Medans du fokuserar på personen i stolen framför dig så ser vi till att väntsoffan alltid är välfylld.

LÄS ETT HÄLSOBREV >>>

ANNONSER

Priset varierar för antal utskickade brev, vilken titel den är placerad i, var den är placerad i brevet, storleken, samt om det gjorts en selektering i adressregistret.

Hör av dig till säljavdelningen på +46 8 410 228 88 eller skicka in din förfrågan via formuläret

SE HUR ANNONSERNA KAN VARA PLACERADE I ETT BREV >>>

”content is king men content in context är king kong”

Idé

Brevens utformning är olika för respektive bransch. Artiklar, bilder ämnen och avdelningar skiljer sig också mellan breven. Frekvensen, alltså antalet brev per månad varierar likaså. Allt handlar om att möta läsare så ofta som den känner är tillräckligt.
U

Research

Researchen är det löpande arbete som sker för att kunna ha en bank av material att hämta artiklar ifrån tills det är dags att publicera.

PRODUKTION

Under produktionsfasen kan det vara högt tempo. Många delar ska stråla samman till en helhet. Avstämningar, korrektur och ändringar. Allt löser sig dock alltid och vi har aldrig missat en deadline

leverans

I Sverige är vi duktiga på datorer och e-mail. Kanske lite väl duktiga. Problemet med spam har gjort att servrar snabbt stoppar brev som är felgjorda eller när många brev skickas från en dator. En industri med kompetenta nyhetsbrevssystem har växt fram. Vi har jobbat med alla de svenska ledande och även några amerikanska och holländska. Alla har sina för och nackdelar men intressant är att i snitt kostar alla ca 1 kr per uppladdad adress i månaden. Därtill kommer en kostnad per utskick som är mellan 10-30 öre. Hos oss ingår det – varje månad

RIKTIG KUNDNÄRVARO BÖRJAR HÄR

Du behöver bara nå oss för att nå alla Dina kunder. Hör av Dig redan idag.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KONTAKT

 

I COPY YOU/
Crosstown Production
Norr Mälarstrand 16
112 20 Stockholm
+46 8 410 228 88
info (at) icopyyou.se

SE VIDEON

Share This