+46 8 410 228 88
Konvertera mera – sälj mera

icy
Kampanj

Få mer av dina digitala annonskampanjer. Få kontrollöver din klick och maximera dina konverteringar. Vi har verktygen och pennan som får kampanjerna att ta fart. En bra idé eller två kan vi naturligtvis också bidra med.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Kampanjarbetet följer ett antal steg som vart och ett kan delas upp i flera. Kampanjer trimmas också över tid och justeras för att få ytterligare bättre utfall.

Vad vill du saluföra?

Varje handling börjar med en idé. Vi hjälper till från ruta ett. Bara du vet vad du vill marknadsföra så är halva jobbet gjort.

produktion

I produktionsfasen gäller det att utkristallisera budskapet. Det måste levereras med ett manér och i linje med grafisk profil för att få bästa genomslag.

leverans

Kampanjerna levereras vi nyhetsbrev, inlägg och pop-uper på sajt och i sociala medier.

vem är nyfiken?

Vem var nyfiken på ditt erbjudande? Men våra Kampanjsidor och verktyg håller vi koll på de mest intresserade.

uppföljning

Statistik från besök, klick, nedladdningar och tid spenderat är data som visar om mål är nådda och lägger grunden för vad som skall göras med kunskapen.
$

Nästa steg

Nu är man vid målet som man hade i redan hade vid steg ett. Nu ska man agera som planerat. Kanske ska det bokas möte, kanske ska det kopplas på telemarketing eller andra insatser. Ibland börjar resan om med en ny kampanj för att ytterligare filtrera ut tänkbara kunder eller kandidater.

Det krävs en stor idé för att få uppmärksamheten hos konsumenterna och få dem att köpa din produkt. Om inte din annonsering innehåller en stor idé kommer den att passera som ett skepp genom natten. Jag tvivlar på om mer än en kampanj på hundra innehåller en stor idé.

David Ogilvy, reklamguru

RIKTIG KUNDNÄRVARO BÖRJAR HÄR

Du behöver bara nå oss för att nå alla Dina kunder. Hör av Dig redan idag.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

KONTAKT

 

I COPY YOU/
Crosstown Production
Norr Mälarstrand 16
112 20 Stockholm
+46 8 410 228 88
info (at) icopyyou.se

SE VIDEON

Share This